Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.

Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.

Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Helm spuiterij

Wanneer uw motorhelm net dat beetje originaliteit mist, raden wij aan langs te komen bij onze helm spuiterij. Houtspuiterij Frans de Waal doet namelijk zoveel meer dan alleen het spuiten van hout. Door middel van ons nieuwe concept ‘Brush ’n Rush’ proberen wij mensen te laten zien dat wij ook diverse andere producten en materialen kunnen spuiten. Wij durven onszelf daarom gerust ook een helm spuiterij te noemen.

Kies een mooi ontwerp en kom langs in onze helm spuiterij

Heeft uw helm nog iets extra’s nodig, dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. U kunt uw eigen ontwerp kiezen, dat wij vervolgens aanbrengen op uw helm. Doordat wij over een grote fabriek beschikken met diverse spuitcabines, kunnen wij ook precisiewerk uitvoeren. Naast helmen kunt u ook denken aan spuitwerk op bijvoorbeeld televisies, computers, velgen en badkuipen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u spuiten.

Wilt u graag langskomen in onze helm spuiterij?

Wanneer u graag uw helm of iets anders wilt laten spuiten door Houtspuiterij Frans de Waal, kunt u altijd even bellen om een afspraak te maken. Wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn en zorgen ervoor dat aan al uw wensen kan worden voldaan. Bel ons op 0416-691085.

Gerelateerde pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl