Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Motorkap overspuiten

Een motorkap overspuiten, daarvoor maakt u gebruik van de expertise van Houtspuiterij Frans de Waal: uw specialist op het gebied van spuitwerk. Wij staan garant voor de levering van de hoogst haalbare kwaliteit en rekenen het tot onze  voornaamste taak om van het spuitwerk ‘een plaatje’ te maken. Ons bedrijf is KOMO gecertificeerd en maakt gebruik van de laatste technieken. Tel daarbij de uitgebreide kennis en ervaring van ons team op, en u weet zeker dat wij niets anders dan het beste leveren!

Motorkap overspuiten: de oplossing bij lakschade

Heeft u schade aan de lak van uw auto of wilt u simpelweg eens een andere kleur? Dan biedt het overspuiten van de motorkap een uitkomst. Ook voor het overspuiten van andere delen van uw auto bent u bij ons aan het goede adres. In ons ruime bedrijfspand (950 vierkante meter) hebben wij de beschikking over 5 verschillende spuitcabines. Voor elke toepassing hebben wij de juiste middelen en materiaal in huis.

Meer informatie en contact

Naast het overspuiten van de motorkap kunt u door ons bijvoorbeeld ook uw velgen of de bumper laten overspuiten. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze mogelijkheden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor onze dienstverlening. Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl