Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Uw motor laten spuiten in de buurt van Den Bosch

Zou u graag uw motor laten spuiten in de door u gekozen kleur, door een expert in de buurt van Den Bosch? Kom dan eens langs bij Houtspuiterij Frans de Waal in Veen voor vakkundig advies! Wij spuiten al jaren diverse materialen, waardoor we u uitstekend kunnen ondersteunen bij het bepalen van de juiste kleur, spuittechniek en kwaliteit. Door de jarenlange ervaring kunnen wij voor u diverse soorten materialen spuiten en leveren we vele aanvullende diensten om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Interesse? Kom dan vrijblijvend kennis maken in onze spuiterij!

Ontdek de mogelijkheden voor het laten spuiten van uw motor in de buurt van Den Bosch
Bij Houtspuiterij Frans de Waal staan hoogwaardige kwaliteit en uitgebreide service voorop. Wij spuiten dan ook niet alleen bewerkt en onbewerkt hout in onze eigen spuiterij maar kunnen tevens glasmatten, motoren, velgen, afwerkingen en bumpers voor u spuiten! Online vindt u een reportage van de werkwijze om een motor te laten spuiten. Voor extra informatie raden we u aan contact met ons op te nemen, zodat u uw motor vakkundig kunt laten spuiten door onze specialisten in de buurt van Den Bosch.

Kom langs in onze fabriek vlak bij Den Bosch om uw motor te laten spuiten
Wanneer u een motor wilt laten spuiten komt u al snel terecht bij Houtspuiterij Frans de Waal in Veen, nabij Den Bosch! Onze professionele spuiterij beschikt over verschillende spuitcabines waardoor we alle materialen en producten voor u kunnen bewerken. Dagelijks worden in de fabriek onze grote spuitcabines voor het spuiten van kozijnen, onze spuitcabine voor interieurwerk, onze spuitcabine voor hoogglanswerk (motoren, auto’s, design et cetera.) en onze spuitcabine voor fotolijsten optimaal gebruikt. Meer weten? Bel dan direct naar 0416 – 691085 of stuur ons even een e-mail via info@houtspuiterij.nl.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl