Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Uw velgen laten spuiten door een specialist nabij Den Bosch

Wanneer uw velgen zijn beschadigd of verroest zijn, dan is het aan te raden uw velgen te laten spuiten door een specialist in Veen, in de buurt van Den Bosch. Houtspuiterij Frans de Waal zorgt ervoor dat uw velgen er binnen no time weer als nieuw uitzien. Wij kunnen namelijk alles spuiten, van velgen tot helmen en kozijnen. Heeft u een opdracht voor ons, maar twijfelt u of spuiten mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u meteen wat de mogelijkheden zijn.

Uw velgen laten spuiten doet u bij deze specialist nabij Den Bosch

Zijn uw velgen aan een opknapbeurt toe? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw velgen worden opgeknapt. Naast hout spuiten wij namelijk ook diverse andere materialen en producten, waaronder velgen. Wij voeren al onze werkzaamheden uit in onze fabriek van 950 vierkante meter. Hier beschikken we over vijf spuitcabines en diverse materialen, waardoor we iedere klus nauwkeurig kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende spuiten met spuitopeningen van diverse afmetingen. Precisiewerk vraagt om een kleinere spuitmond dan bij grote oppervlakken. Ook wordt er een professionele spuitcabine gebruikt. Alles is mogelijk bij Houtspuiterij Frans de Waal.

Wilt u meer informatie over velgen laten spuiten in de regio Den Bosch?

Wanneer u meer informatie wilt over de werkzaamheden van Houtspuiterij Frans de Waal, de specialist nabij Den Bosch, zoals het laten spuiten van velgen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijkheden. Bel ons op het telefoonnummer 0416 – 691085 of stuur een e-mail naar info@houtspuiterij.nl.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl