Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Het spuiten van deuren in de regio Den Bosch

Houtspuiterij Frans de Waal in Veen is een specialist op het gebied van diverse soorten spuitwerk, waaronder het spuiten van deuren, bijvoorbeeld voor uw woning in Den Bosch. Dit vereist de nodige vakkennis, waar al onze medewerkers over beschikken. Het spuitwerk vindt plaats in onze fabriek van 950 vierkante meter. Hier beschikken wij over diverse technieken en materialen om ons werk zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan diverse spuitcabines voor het spuiten van kozijnen, interieurwerk en fotolijsten.

Spuiten van deuren en andere producten door de specialist in de buurt van Den Bosch

Wanneer u uw interieur een nieuwe uitstraling wilt geven, kan het aanbrengen van een nieuwe verflaag vaak al een groot verschil maken. Houtspuiterij Frans de Waal verzorgt spuitwerk van diverse producten, waaronder:

Wanneer u toe bent aan een nieuwe verflaag op uw deuren, horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Niets is ons te gek!

Wilt u meer informatie over het spuiten van deuren voor in uw woning in Den Bosch?

Wanneer u specifieke vragen heeft over het spuiten van uw eigen deuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze gekwalificeerde medewerkers voorzien u graag van advies. Daarnaast kan het een idee zijn om direct de kozijnen mee te nemen. Bel ons op het telefoonnummer 0416 – 691085 en informeer naar de mogelijkheden. Dit kan ook door te mailen naar info@houtspuiterij.nl.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl