Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Kwalitatief spuitwerk in de omgeving van Den Bosch

Voor het beste spuitwerk in Veen, in de buurt van Den Bosch, moet u bij Houtspuiterij Frans de Waal zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van houten producten, waarbij service en een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop staan. U kunt bij ons terecht voor spuitwerk van alle mogelijke houtsoorten, en ook spuiten wij kunststof en metalen voorwerpen. Niks is ons te gek! Daarnaast regelen wij op kleine schaal ook transport. Hoe groot of klein uw spuitwerk ook is, Houtspuiterij Frans de Waal staat voor u klaar.

Spuitwerk nabij Den Bosch laat u uitvoeren door onze specialisten

Doordat wij beschikken over veel ervaring, kunt u er zeker van zijn dat al ons werk van de hoogste kwaliteit is. Een extra bevestiging van ons kunnen, is het feit dat wij als eerste houtspuiterij KOMO-gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat onze hout- en meubelspuiterij nabij Den Bosch aan diverse eisen voldoet, zoals:

 • Goede opslagtemperatuur
 • Voldoende laagdikte
 • Goed vochtigheidsgehalte van het hout
 • Voldoende drogingstijd

In onze grote fabriek kunnen wij al onze werkzaamheden uitstekend uitvoeren. Heeft u nog spuitwerk in regio Den Bosch, zoals het overspuiten van uw interieur? Dan zijn wij graag van de partij.

Ontvang meer weten over spuitwerk in de buurt van Den Bosch

Wanneer u graag meer informatie wilt over onze werkzaamheden en de mogelijkheden, bijvoorbeeld het spuiten van ramen of het laten spuiten van een helm, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers in Veen helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0416 – 691085 of via e-mail op info@houtspuiterij.nl.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl