Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.

Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.

Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Radiator laten spuiten

Radiator laten spuiten: Houtspuiterij Frans de Waal is dé specialist die u zoekt. Wij zien het als onze voornaamste taak om van het spuitwerk ‘een plaatje’ te maken. Kwaliteit staat bij ons voorop waarbij we de meest uitgebreide service bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Radiator laten spuiten: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een radiator laten spuiten: laat u het over aan Houtspuiterij Frans de Waal, dan bent u verzekerd van niets anders dan kwaliteit. Wij zijn specialist in het spuiten van vrijwel alle materialen. Van radiatoren tot televisies, computers, wegracemotoren en badkuipen: niet is ons te dol. Bekijk online enkele voorbeelden van eerder gerealiseerd werk om een beeld te krijgen van onze mogelijkheden en onze expertise.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wij beschikken over een bedrijfspand van ongeveer 950 vierkante meter. Hierin bevinden zich onder meer een aantal verschillende spuitcabines. Voor elke type werk zijn er speciale spuiten aanwezig om een optimaal resultaat te bereiken. Een radiator laten spuiten is bij ons in meer dan vertrouwde handen.  Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl