Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Keukendeurtjes spuiten

Keukendeurtjes spuiten laat u over aan Houtspuiterij Frans de Waal. Wij zijn uw specialist op het gebied van spuitwerk waarbij wij het tot onze voornaamste taak rekenen om van het spuitwerk ‘een plaatje’ te maken. Alleen het beste is goed genoeg. Ons streven naar de hoogst haalbare kwaliteit is natuurlijk niet compleet zonder uitgebreide service. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken en deze optimaal op elkaar af te stemmen!

Keukendeurtjes spuiten: uw interieur geheel naar wens gemaakt

De sfeer van een woning wordt door een groot deel bepaald door het interieur. Wilt u keukendeurtjes van een andere kleur voorzien dan is het slim om deze door ons te laten spuiten. Zo kunt u het gehele, of delen van uw interieur, aanpassen naar uw wensen en smaak. Op het gebied van spuitwerk kunnen wij praktisch al uw wensen moeiteloos realiseren. Uiteraard met een perfect eindresultaat als gevolg.

Een overzicht van onze expertise

Door de jaren heen hebben wij al vele projecten op het gebied van spuitwerk van interieur succesvol weten af te ronden. Bekijk online eens een aantal van onze korte reportages van deze opdrachten zodat u een beeld krijgt van ons kunnen. Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze tarieven als het gaat om deurtjes spuiten, of heeft u andere vragen? Stel ze ons gerust door te bellen naar 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl