Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Kunststof bumper verven

Wilt u uw kunststof bumper herstellen of voorzien van een andere kleur: laar deze dan verven door de specialisten van Houtspuiterij Frans de Waal. Wij maken gebruik van de laatste technieken en kunnen vrijwel al uw wensen op het gebied van spuitwerk moeiteloos voor u realiseren.

Kunststof bumper verven: u vindt bij ons alles wat u zoekt

Ooit begonnen met het bewerken en spuiten van onbewerkte houtsoorten, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van coatings en spuitwerk. Of u nu auto-onderdelen wilt laten spuiten, onderdelen van uw interieur wilt laten overspuiten of kozijnen van een andere kleur wilt laten voorzien; het is bij ons in vertrouwde handen. Breng gerust eens een bezoek aan onze fabriek om kennis te maken met ons team en onze mogelijkheden. Bovendien stellen wij graag een offerte op maat voor u op zodat u direct een goed beeld heeft van de kosten en onze tarieven.

Meer weten: neem contact op

Houtspuiterij Frans de Waal is in het bezit van het KOMO certificaat. Dit houdt onder meer in dat wij aan de hoogste milieueisen en kwaliteitseisen voldoen. Kwaliteit, uitgebreide service en eerlijke prijzen staan bij ons nog altijd voorop! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van kunststof bumper verven? Laat het ons weten en bel met één van onze medewerkers via nummer 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl