Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Keukenkasten spuiten

Keukenkasten spuiten: dat besteedt u uit aan Houtspuiterij Frans de Waal. Wij zijn uw allround specialist op het gebied van spuitwerk en kunnen ook onderdelen van uw interieur helemaal naar uw wensen aanpassen. Ons bedrijf is KOMO gecertificeerd wat inhoudt dat wij aan de hoogste milieueisen en kwaliteitseisen voldoen. U kunt van ons dan ook niets dan het beste verwachten!

Keukenkasten spuiten: diverse mogelijkheden

In onze grote fabriek kunnen wij vrijwel alle typen spuitwerk moeiteloos voor u uitvoeren. Zo beschikken wij over vijf spuitcabines: voor elk werk is een aparte cabine aanwezig. Hiermee kunnen we altijd maximaal inspelen op uw wensen en is ook het spuiten van keukenkasten geen enkel probleem. Wilt u andere delen van uw interieur van een andere kleur voorzien? Ook dat is mogelijk. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook uw TV en PC kunnen overspuiten? Niet is onze te gek.

Hoogstaande kwaliteit en uitgebreide service

Keukenkasten spuiten is vakwerk dat u over laat aan de specialist. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op uitgebreide service. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van keukenkasten overspuiten? Bel ons gerust via nummer 0416 – 691085. Wij stellen graag een prijsopgave voor u op.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl