Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Keukenkastjes overspuiten

Kies voor kwaliteit en uitgebreide service en laat keukenkastjes overspuiten door Houtspuiterij Frans de Waal. Wij kunnen vrijwel alle materialen moeiteloos voor u spuiten; niets is ons te dol. Vanuit ons 950 vierkante meter tellende bedrijfspand voorzien van diverse spuitcabines zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Kwaliteit staat bij ons voorop. U kunt bij ons dan ook niets anders dan het beste verwachten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

Keukenkastjes overspuiten: de mogelijkheden zijn eindeloos

Het overspuiten van bijvoorbeeld keukenkastjes is een ideale methode om onderdelen van uw interieur helemaal naar uw wens te maken, zonder dat deze hoeven te worden vervangen.  Wij beschikken over maar liefst 5 verschillende spuitcabines. Voor elke toepassing hebben wij het juiste materiaal en de juiste kennis in huis. Mede hierdoor kunnen wij vrijwel al uw wensen als het gaat om overspuiten realiseren.

Meer informatie en advies op maat

Het overspuiten van delen van uw interieur is een vak apart en besteedt u dan ook uit aan de specialist! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als het gaat om het overspuiten van de keukenkastjes? Wij voorzien u graag van advies op maat en zijn voor het geven van meer informatie en het stellen van vragen telefonisch bereikbaar via nummer 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl