Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

De service van onze meubelspuiterij vlak bij Den Bosch

Houtspuiterij Frans de Waal in Veen is dé meubelspuiterij nabij Den Bosch waar u terecht kunt voor een uitgebreide service en een uitstekende kwaliteit spuitwerk! Al jaren zijn wij dé specialist als het gaat om het spuiten van houtverwerkte producten in de breedste zin van het woord. Wij richten ons daarbij uitsluitend op vakwerk van hoogwaardige kwaliteit waardoor u op een mooi resultaat kunt rekenen. Uiteraard is ook een vriendelijke service en een eerlijke prijs bij ons van groot belang!

De meubelspuiterij nabij Den Bosch voor uw complete interieur
In onze meubelspuiterij vlak bij Den Bosch kunnen we voor u het complete interieur van uw huis bewerken. Met uw interieur bepaalt u grotendeels de sfeer en uitstraling van uw huis en deze dient dan ook perfect aan te sluiten op uw wensen en stijl. Bij Houtspuiterij Frans de Waal maken we het mogelijk om uw meubels geheel naar eigen wens samen te stellen en daar informeren en adviseren we u graag bij. Bekijk de verschillende reportages op onze website om een idee te krijgen van de mogelijkheden of kom eens langs om kennis te maken met de deskundige medewerkers van onze meubelspuiterij in Veen, vlak bij Den Bosch!

Profiteer van hoogwaardige kwaliteit
Houtspuiterij Frans de Waal is de eerste meubelspuiterij met het KOMO-certificaat in Nederland, en dat in de buurt van Den Bosch. Om dit certificaat te verkrijgen moeten wij aan de hoogste milieueisen en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoenI. Wij garanderen u dan ook altijd vakmanschap evenals een persoonlijke service en een milieuvriendelijke werkwijze. Vragen? Bel ons op 0416 – 691085 of stuur een e-mail naar info@houtspuiterij.nl.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl