Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Spuiten keukenkastjes

Laat het spuiten van de keukenkastjes over aan het team van Houtspuiterij Frans de Waal en uw keuken ziet er weer als nieuw uit. Wij zijn uw ervaren partner als het om spuitwerk gaat. Wat ooit begon als spuiterij voor bewerkte en onbewerkte houtsoorten is inmiddels uitgeroeid tot een allround bedrijf dat vrijwel alle materialen op vakkundige wijze kan spuiten. Niet is ons te gek waarbij u altijd kunt rekenen op scherpe prijzen, hoogstaande kwaliteit en uitgebreide service.

Spuiten keukenkastjes: een slimme investering

Kan uw keuken wel een likje verf gebruiken of wilt u graag eens een andere kleur, bijvoorbeeld omdat u een nieuw interieur heeft? Het spuiten van keukenkastjes is dan een duurzame en praktische oplossing. Niet alleen omdat u dan geen moeite hoeft te doen om onderdelen te vervagen, het scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. Wilt u graag uw keukenkastjes opknappen en bent u benieuwd of het spuiten van deze kastjes voor u een goede oplossing is? Wij geven u graag advies en stellen een offerte op maat voor u op!

Meer informatie en contact

U kunt online enkele van ons reeds gerealiseerde projecten bekijken. Zo krijgt u meteen een beeld van ons kunnen. Uiteraard geven wij u graag meer informatie over onze mogelijkheden als het gaat om het spuiten van keukenkastjes. Bel met één van onze medewerkers via nummer 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl