Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.

Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.

Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Ramen spuiten

Bent u op zoek naar een partij in regio Den Bosch die uw ramen kan spuiten? Dan is Houtspuiterij Frans de Waal een uitstekende keuze. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten (hout)spuitwerk. Begint de verf van uw kozijnen of deuren te bladderen of wilt u uw velgen graag een nieuw kleurtje geven? Dan is een verse spuitlaag een optie. Dit maakt vaak een wereld van verschil en geeft een hele nieuwe uitstraling aan het product. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ramen laten spuiten door Houtspuiterij Frans de Waal

Zijn uw kozijnen aan een opfrisbeurt toe? Neem dan contact op met Houtspuiterij Frans de Waal. Wij draaien onze hand niet om voor ramen spuiten of andere spuitwerkzaamheden. Wij voeren al onze werkzaamheden uit in onze fabriek, waar we voldoende ruimte hebben en beschikken over de juiste materialen en apparatuur. Wanneer we ramen gaan spuiten, worden de kozijnen naar een speciaal gedeelte van deze fabriek gebracht. De kozijnen worden volledig afgelakt en vervolgens naar de juiste locatie vervoerd. U kunt meer lezen over het spuiten van kozijnen op onze website.

Heeft u nog vragen over het spuiten van ramen?

Wilt u graag weten hoe het spuiten van ramen in zijn werk gaat? Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze op het gebied van kozijnen schilderen. Stel uw specifieke vraag door ons te bellen op nummer 0416-691085.

Gerelateerde pagina’s:

Neem contact op!

  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl