Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Uw deuren laten spuiten bij de specialist nabij Den Bosch

Wanneer u deuren wilt laten spuiten, is Houtspuiterij Frans de Waal in Veen, nabij Den Bosch, de beste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten spuitwerk. Hoewel onze naam ‘Houtspuiterij’ is, zijn wij zoveel meer. U kunt bij onze specialisten nabij Den Bosch terecht voor de meest uiteenlopende spuitwerkzaamheden, waaronder ook voor het laten spuiten van kozijnen en deuren. Het laten spuiten van uw deuren door dé specialist in de buurt van Den Bosch (in Veen) biedt verschillende voordelen. Zo levert spuitwerk vaak een strakker resultaat op dan gewoon schilderen. Wanneer u graag deuren wilt die strak in de verf zitten, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Redenen om uw deuren te laten spuiten door de expert in regio Den Bosch

Houtspuiterij Frans de Waal is KOMO-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen op het gebied van spuitwerk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De juiste coatingtemperatuur
 • Voldoende laagdikte
 • De juiste vochtigheidsgraad van de omgeving en het hout
 • Voldoende droogtijd

Wanneer u deuren wilt laten spuiten in uw woning in bijvoorbeeld Den Bosch, is het belangrijk dat deze er strak uit komen te zien. Onze specialist bekijkt daarom eerst wat het materiaal van de deuren is, waarna we bepalen wat de beste spuittechniek is.

Ontvang meer informatie over het spuiten van deuren door onze specialisten nabij Den Bosch

Wanneer u meer wilt weten over het spuiten van deuren of andere producten, zoals motoren en velgen, helpen wij u graag verder. Onze verfspuiterij is telefonisch bereikbaar op het nummer 0416 – 691085. Ook kunt u ons per e-mail bereiken. Dit doet u via info@houtspuiterij.nl. Wij beantwoorden uw vragen dan zo snel mogelijk.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl