Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Uw bumper spuiten bij de specialist nabij Den Bosch

Laat uw bumper spuiten in iedere gewenste kleur bij Houtspuiterij Frans de Waal in Veen, vlak bij Den Bosch. Waar het ooit begon met het spuiten van bewerkte en onbewerkte houtsoorten is onze spuiterij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van coatings en spuitwerk. Als één van de eerste KOMO gecertificeerde spuiterijen spuiten wij verschillende auto-onderdelen met hoogwaardige producten, zodat u het resultaat krijgt dat u verwacht. Net als vroeger staan vakmanschap, goede kwaliteit en een eerlijke prijs bij ons nog steeds voorop!

Uw bumper spuiten we compleet naar wens vlak bij Den Bosch

Bij Houtspuiterij Frans de Waal kunt u naast het spuiten van hout ook andere auto-onderdelen laten spuiten. Denk daarbij aan een bumper en complete voertuigen zoals een motor. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Van speelgoedbeertjes tot saunawanden en van plaatmateriaal tot stoelen, wij kunnen het allemaal voor u onder handen nemen. Ook kunnen wij kleinschalig transport regelen voor het ophalen en afleveren van uw producten. Kom gerust eens langs in onze fabriek in Veen, nabij Den Bosch, om kennis te maken met onze specialisten en om de mogelijkheden voor het spuiten van uw bumper te bespreken. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden van onze spuiterij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u al een idee over hoe u uw bumper of motor zou willen laten spuiten door onze specialisten in de buurt van Den Bosch (in Veen) en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend online een offerte aan! Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te e-mailen naar info@houtspuiterij.nl of door te bellen naar 0416 – 691085.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl