Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Keukenkastje spuiten

Uw keuken ziet er weer als nieuw uit wanneer u een keukenkastje laat spuiten: schakel Houtspuiterij Frans de Waal in. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap tegen een betaalbare prijs. Wij zijn specialist in spuitwerk van houtwerk en ander materiaal in de breedste zin van het woord. Neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken met onze mogelijkheden.

Keukenkastje spuiten: geef uw keuken een opknapbeurt

Kan uw keuken wel een opfrisbeurt gebruiken en wilt u het vervangen van onderdelen voorkomen? Het spuiten van bijvoorbeeld een keukenkastje en het overspuiten van andere delen van de keuken biedt dan een uitkomst! U bespaart op de kosten en krijgt waar voor uw geld: de onderdelen zien weer er als nieuw uit en zijn bovendien geheel aan te passen naar uw woonwensen. Weet u niet zeker of het spuiten van een keukenkastje een goede oplossing is voor het vernieuwen van uw keuken? Wij voorzien u graag van advies!

Meer informatie over onze mogelijkheden

Ons bedrijf is KOMO gecertificeerd en maakt gebruik van de laatste technieken.  Naast het spuiten van een keukenkastje kunnen we ook andere onderdelen van uw interieur van een nieuw uiterlijk voorzien. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl