Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Keukenkast spuiten

Door een keukenkast te laten spuiten ziet deze er weer als nieuw uit: besteed het uit aan dé specialist in omgeving Veen, Houtspuiterij Frans de Waal. Ooit begonnen als spuiterij voor bewerkte en onbewerkte houtsoorten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende partij voor het spuiten van bijna alle materialen. Kwaliteit en het leveren van een uitgebreide service staan bij ons voorop want: alleen het beste is goed genoeg.

Keukenkast spuiten: een ideale oplossing

Wilt u uw keuken opfrissen of voorzien van een andere kleur? Het spuiten van de onderdelen waaronder een keukenkast biedt dan een uitkomst. Hiermee past uw keuken eenvoudig aan op uw wensen en uw interieur zonder dat u onderdelen of zelfs de gehele keuken hoeft te laten vervangen. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, het is ook nog eens een stuk gemakkelijker. Bent u benieuwd of het spuiten van een keukenkast ook iets is voor uw keuken? Wij voorzien u graag van advies op maat. Daarnaast stellen wij graag een offerte voor u op zodat u direct een goed beeld krijgt van onze werkwijze en onze tarieven.

Vele tevreden klanten gingen u voor

Door de jaren heen hebben wij een brede klantenkring weten op te bouwen. U kunt online enkele van onze reeds gelegaliseerde projecten bekijken. Neem voor meer informatie over een keukenkastje spuiten contact op door te bellen naar 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl