Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Motorkap laten spuiten

Heeft u schade gereden of ziet u uw auto liever in een andere kleur: de motorkap laten spuiten is dan de oplossing. Maak gebruik van de expertise van Houtspuiterij Frans de Waal. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen vrijwel alle materialen voor u spuiten. Het leveren van kwaliteit is ons belangrijkste streven. Bovendien zijn wij ook KOMO gecertificeerd. Vraag vandaag nog een offerte aan voor het laten spuiten van de motorkap!

Motorkap laten spuiten een slimme keuze

De motorkap laten spuiten: hiermee rekent u af met kleine beschadigingen zoals krassen op de auto. Daarnaast is het spuiten van auto-onderdelen een slim idee wanneer u deze graag wilt voorzien van een andere kleur. In onze fabriek hebben wij de beschikking over diverse spuitcabines. Voor elk type werk hebben wij andere spuiten waardoor wij altijd maximaal op uw wensen en voorkeuren kunnen inspelen.

Diverse mogelijkheden: neem contact op voor meer informatie

U kunt niet alleen de motorkap bij ons laten spuiten, ook het spuiten van bijvoorbeeld de bumper of de velgen is bij ons in vertrouwde handen. Nadat het spuitwerk is uitgevoerd zien ze er weer als nieuw uit! Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden en onze prijzen contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl