Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Interieur spuitwerk nabij Den Bosch

Wanneer u een keer iets anders wilt doen met uw interieur, kunt u kiezen voor interieur spuitwerk nabij Den Bosch. Vaak raken meubels na een tijdje uit de mode of u bent zelf toe aan een nieuwe invulling van uw interieur. Wellicht gaat u een keer naar woonwinkels voor nieuwe meubelstukken. Wij kunnen u echter vertellen dat er nog vele andere mogelijkheden zijn. Kies eens voor interieur spuitwerk nabij Den Bosch door Houtspuiterij Frans de Waal in Veen. Wij zijn een specialist in regio Den Bosch op het gebied van houtspuitwerk en kunnen uw interieur direct opfrissen door het te spuiten.

Interieur spuitwerk nabij Den Bosch van hoge kwaliteit

Het spuiten van uw interieur door een specialist nabij Den Bosch klinkt u wellicht nog een beetje vreemd in de oren. Wij kunnen u echter vertellen dat het de perfecte manier is om uw interieur te veranderen, zonder dat u nieuwe meubels hoeft aan te schaffen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van interieur spuitwerk dat wij hebben verricht met onze speciale spuitcabine:

 • Aanrechtbladen
 • Trapleuningen
 • Kastdeuren

U ziet dat het zeer uiteenlopende onderdelen van uw huis kunnen zijn. Niks is ons te gek. Naast interieur, spuiten de vakmensen van onze spuiterij nabij Den Bosch ook kozijnen en diverse andere materialen naast hout. U kunt wel stellen dat alles mogelijk is bij Houtspuiterij Frans de Waal.

Ontvang meer informatie over het spuiten van uw interieur nabij Den Bosch

Wanneer u kiest voor interieur spuitwerk van onze specialisten nabij Den Bosch, is het belangrijk dat u weet dat ons bedrijf KOMOgecertificeerd is en voldoet aan diverse richtlijnen. Wij vertellen u graag meer over het spuiten van uw interieur in Veen, nabij Den Bosch, en onze andere werkzaamheden, zoals het laten spuiten van uw helm of motor. Neem even contact op met de specialisten van onze meubelspuiterij nabij Den Bosch via telefoonnummer 0416 – 691085.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl