Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Deze spuiterij nabij Den Bosch heeft altijd het juiste materiaal

Frans de Waal is een gespecialiseerde spuiterij in Veen, nabij Den Bosch. Wij hebben jarenlange ervaring met het spuiten van hout en diverse andere materialen. Wij laten onze klanten graag zien dat alles bij ons mogelijk is. In onze grote houtspuiterij van 950 vierkante meter kunnen wij een groot aantal werkzaamheden uitvoeren. Kozijnen worden bijvoorbeeld met een trolleysysteem door de fabriek vervoerd en voor iedere spuitklus hebben we ander materiaal.

De beste spuiterij in de omgeving van Den Bosch

Houtspuiterij Frans de Waal is een specialist op het gebied van spuitwerk en beschikt over een eigen spuiterij nabij Den Bosch. Wij draaien onze hand niet om voor onder andere houtspuitwerk, het spuiten van kozijnen, maar ook diverse andere materialen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Naast hout, spuiten wij ook producten als:

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Wij zijn u bij iedere spuitklus van dienst

Het is ons doel u bij iedere spuitklus van dienst te kunnen zijn. Wij staan daarom ook bekend om onze uitgebreide service. Wanneer u niet zeker weet of spuiten mogelijk is, is de kans groot dat wij zeggen: ja natuurlijk, dat kan!

Wij vertellen u graag meer over onze spuiterij nabij Den Bosch

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden in onze spuiterij nabij Den Bosch. Ons bedrijf is daarnaast KOMO-gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zijn bereikbaar op 0416 – 691085 of via info@houtspuiterij.nl.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl