Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Een professionele velgen spuiterij nabij Den Bosch

Houtspuiterij Frans de Waal is tevens een velgen spuiterij in Veen, nabij Den Bosch. U kunt hier terecht voor diverse spuitwerkzaamheden, niet alleen van houten producten. Wij streven ernaar u een allround service te bieden op het gebied van spuiten. Wanneer u dus twijfelt of wij uw computer of tv kunnen spuiten, dan is het antwoord: ja! Geen klus is ons te gek. Wij zien in iedere opdracht weer een nieuwe uitdaging, zo ook in het spuiten van velgen.

Veel meer dan een velgen spuiterij in Den Bosch

Zijn uw velgen beschadigd of aangetast door roest? Dan is het wellicht tijd voor een spuitbeurt. Bij Houtspuiterij Frans de Waal voeren wij diverse spuitwerkzaamheden uit aan houten producten, maar ook aan televisies, computers, kozijnen en velgen. Onze fabriek in Den Bosch van 950 vierkante meter beschikt over vijf spuitcabines in onze velgen spuiterij, die allemaal geschikt zijn voor andere werkzaamheden, waaronder:

Voor het spuiten van velgen draaien wij onze hand niet om. Kom eens langs in onze velgen spuiterij om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Blaas uw velgen nieuw leven in bij onze velgen spuiterij nabij Den Bosch

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u (vrijblijvend) contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0416 – 691085 of via een e-mail op info@houtspuiterij.nl.

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl