Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Keukendeuren spuiten

Uw keuken ziet er weer als nieuw uit door uw keukendeuren te laten overspuiten door het team van Houtspuiterij Frans de Waal. Door (delen van) uw interieur te laten overspuiten kunt u deze eenvoudig aanpassen aan uw woonwensen zonder dat u onderdelen hoeft te laten vervangen. Dat is niet alleen een stuk makkelijker; het scheelt ook in de kosten. Het lijkt een hele klus maar door een vakman in te schakelen is het werk binnen de kortste keren gerealiseerd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij leveren dan ook niets anders dan het beste!

Keukendeuren spuiten: verzekerd van kwaliteit

Het spuiten van keukendeuren is bij ons in meer dan vertrouwde handen. Wij werken met de nieuwste technieken en beschikken over alle technische kennis en ervaring om een optimaal eindresultaat te kunnen garanderen. Naast het overspuiten van keukendeuren kunt u ons ook inschakelen voor het overspuiten van producten die misschien wat minder voor de hand liggen. Het overspuiten van uw TV, computer of bijvoorbeeld de velgen van uw auto: het kan allemaal.

Neem contact op voor advies op maat en meer informatie

Weet u niet of het spuiten van uw keukendeuren iets voor u is? Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem voor meer informatie gerust contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar nummer 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!  Houtspuiterij Frans de Waal

  Hoefakker 5
  4264 AH, Veen
  Tel : 0416-691085
  Fax : 0416-691501
  Mobiel : 06-22416837
  frans-de-waal@houtspuiterij.nl
  info@houtspuiterij.nl