Z

De eerste, de beste

Houtspuiterij Frans de Waal is specialist in spuitwerk van hout verwerkte producten in de breedste zin.
Z

Kwaliteit staat voorop

Frans de Waal B.V. rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken.
Z

Brede service

In ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit past natuurlijk een uitgebreide service.

Velgen spuiterij

Houtspuiterij Frans de Waal is uw allround specialist op het gebied van spuitwerk en is ook dé velgenspuiterij in Veen en omgeving. Wat ooit begon als spuiterij voor bewerkte en onbewerkte houtsoorten is inmiddels ook uw vertrouwde adres voor het overspuiten van onder meer auto-onderdelen, interieur en kozijnen. Ons vakkundige team maakt gebruik van de laatste technieken en beschikt over maar liefst 5 spuitcabines. Zo hebben wij voor elke toepassing het juiste materiaal beschikbaar. Mede hierdoor kunt u bij ons rekenen op niets anders dan hoogstaande kwaliteit.

Velgen spuiterij biedt de oplossing bij schade of wanneer u een andere kleur wenst

Stoeprandschade en verwering zijn funest voor uw velgen: door ze te laten spuiten in onze spuiterij zien ze er weer als nieuw uit! Op deze manier kunt u ook eenvoudig uw velgen een andere kleur geven. Ons team staat voor u klaar en voorziet u graag van meer informatie en advies op maat. Door de jaren heen hebben wij vele klanten naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn. Bekijk online eens enkele van onze reeds gerealiseerde projecten om een beeld te krijgen van onze werkwijze en onze expertise.

Meer informatie: kom langs of neem contact op

U bent ook van harte welkom in onze velgen spuiterij. Maak kennis met ons team en onze mogelijkheden. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het geven van meer informatie. Bel naar nummer 0416 – 691085.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Neem contact op!

Houtspuiterij Frans de Waal

Hoefakker 5
4264 AH, Veen
Tel : 0416-691085
Fax : 0416-691501
Mobiel : 06-22416837
frans-de-waal@houtspuiterij.nl
info@houtspuiterij.nl

Hoefakker 5